Η εμπορική εταιρεία ΣΩΛΕΞ δημιουργήθηκε για να ικανοποιεί και τους πιο απαιτητικούς πελάτες της, ιδιώτες και τεχνικούς, προσφέροντας τις καλύτερες λύσεις σε συνδυασμό με σωστή εξυπηρέτηση και επιλεγμένα αξιόπιστα προϊόντα.


Η ΣΩΛΕΞ ιδρύθηκε το 2000, σαν αποτέλεσμα και σαν αρχή μιας πολύχρονης πορείας στο χώρο των υδραυλικών και της θέρμανσης.

Όλα τα χρόνια της λειτουργίας της μέχρι τώρα ενημερώνεται διαρκώς για τις νέες προτάσεις της αγοράς, επιλέγει τα καλύτερα προϊόντα ,ελέγχοντας την ποιότητα, τον σχεδιασμό, το σωστό αποτέλεσμα, αλλά και τις καλύτερες τιμές.

Το πείσμα, η προσπάθεια, η γνώση, η επιμονή, οι σωστές επιλογές, έφεραν μοιραία την άνοδο και την εδραίωση της εταιρείας στο χώρο.

Σήμερα πια η εταιρεία μας έχει τη δυνατότητα να εισάγει από μεγάλους οίκους της Ευρώπης προϊόντα που θα βρείτε στο κατάστημα μας, αλλά και να προμηθεύει με μεγάλη αξιοπιστία προϊόντα της εγχώριας αγοράς που σίγουρα αξιώνουν προτίμησης, ενισχύοντας την αγορά της Ελλάδας.

Σε φιλικό περιβάλλον, με άριστη εξυπηρέτηση από εξειδικευμένους πωλητές είμαστε σε θέση να σας παρουσιάσουμε την τα προϊόντα μας στον χώρο του καταστήματος μας. Διαθέτουμε έκθεση ειδών υγιεινής, πλακάκια, υδραυλικά εξαρτήματα και είδη θέρμανσης.

Είμαστε στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε διευκρίνιση.

Είμαστε σίγουροι για την ποιότητα των προϊόντων μας.
Σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων.